Vergroot je cyberweerbaarheid

Het Cybersecurity Centrum voor de Maakindustrie biedt ondernemers kennis, tools en ondersteuning om hun eigen cybersecurity goed te organiseren en hierdoor hun (digitale) slagkracht te vergroten.

Schrijf je in voor de Cyber Alerts

Digitalisering is een belangrijke voorwaarde voor innovatie en bedrijvigheid. Tegelijkertijd zorgen snelle digitale veranderingen voor nieuwe uitdagingen voor ondernemers, zoals gerichte aanvallen van cybercriminelen. Word onderdeel van CCM en vergroot je cyberweerbaarheid. Schrijf je in voor de cyber alerts.

Benieuwd naar jou cyber weerbaarheid?

Neem contact met ons op!

Vincent Heutinck
Liesbeth Holterman
Previous article
Previous article
Vincent Heutinck
Innovatiemakelaar Novel-T en expert cybersecurity
Vincent Heutinck

Als innovatiemakelaar lever ik een bijdrage aan innovatieve vraagstukken van bedrijven en de daarbij komende uitdagingen op het gebied van cybersecurity. Ben je benieuwd naar de digitale veiligheid binnen je bedrijf? Maak gerust een afspraak of neem contact met mij op.

Liesbeth Holterman
Expert cybersecurity
Liesbeth Holterman

Als adviseur van het Cybersecurity Centrum Maakindustrie help ik je graag met het vergroten van de digitale veiligheid van je bedrijf. Stel mij je vraag en ik neem snel contact met je op.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

We ondersteunen ondernemers die de transitie maken naar Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) met hun cyber weerbaarheid.