Captains Dinner - Artificial Intelligence

De impact van AI op de maakindustrie.

Captains Dinner: Artificial Intelligence
Datum
03-03-2020
Tijd
16:00 - 20:00
Locatie
Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Hengelo
Aanmelden

Algemene informatie

De impact van AI op de maakindustrie

Artificial Intelligence (AI) is niet meer weg te denken in onze wereld. Het raakt steeds meer verweven in de organisatie en software waarmee je werkt. De samenwerking tussen mens en machine kan bedrijven veel opleveren. Denk aan het verhogen van arbeidsproductiviteit en het realiseren van kostenbesparingen, beter inzicht in klantgedrag en -behoeften en zelfs nieuwe business modellen.

Welke impact heeft AI op bedrijven in de maakindustrie en hoe kunnen zij dit benutten in hun voordeel? Dit staat centraal tijdens een exclusief captains dinner dat Boost en de kernpartners organiseren rondom het thema AI voor bedrijven in de maakindustrie. De diners leveren de organiserende partners input om te bepalen welke kennis en instrumenten (masterclasses, scans, etc.) er nodig zijn om AI toe te passen binnen bedrijven.

*Let op: Dit is een besloten evenement op uitnodiging

Programma

Tijdens het diner nemen verschillende sprekers de deelnemers mee in de toekomstige wereld van AI en de consequenties voor de slimme producerende industrie. Hun inzichten en praktische voorbeelden geven inspiratie voor een vertaalslag richting hun eigen bedrijf. De sprekers voor het Captains Dinner op 3 maart zijn:

  • Cees Oudshoorn (algemeen directeur VNO-NCW) is voorzitter van de Taskforce AI waarin werkgevers, kennisinstellingen en overheid samenwerken aan een AI-actieplan. ‘AI is bepalend voor de toekomstige welvaart en hoe deze verdeeld wordt.’ Hij neemt je tijdens het diner graag mee in zijn visie hierop.
  • Raymond Wentink (eigenaar Singa) heeft in de afgelopen jaren een bijzondere trackrecord opgebouwd in het bedenken en realiseren van innovaties. Daarnaast is hij gepassioneerd verzamelaar van trends op gebied van kunstmatige intelligentie vision, robotics en expert user intelligence.
  • Timo Roestenberg (Business Unit Manager Robotic Systems Demcon) geeft een korte introductie van de achterliggende principes en aandachtspunten aan de hand van vision algoritmen en deelt praktische toepassingen van AI binnen de projecten van Demcon.

Partners

HET CAPTAINS DINNER IS EEN SAMENWERKING VAN VERSCHILLENDE PARTNERS.

Aanmelden

Besloten evenement

Het Captains Dinner op 3 maart is een besloten evenement en uitnodiging gaat op persoonlijke basis. Wil jij graag bij dit evenement aanwezig zijn, neem dan contact op met Novel-T.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

We ondersteunen ondernemers die de transitie maken naar Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) met hun cyber weerbaarheid.