UITGESTELD - Workshop Eerste Hulp bij Cyberincidenten

UITGESTELD – Workshop Eerste Hulp bij Cyberincidenten
Datum
19-03-2020
Tijd
15:00 - 18:00
Locatie
Designlab, The Gallery, Enschede
Aanmelden

Vanwege alle maatregelen die worden genomen in verband met het Corona virus hebben we besloten dit evenement uit te stellen. We houden je up to date over een nieuwe datum.

Algemene informatie

Kennis – Crisissimulatie – Handelingsplan

Een cyberincident binnen je bedrijf is dichterbij dan je denkt. Eén op twee ondernemers in Nederland krijgt ermee te maken en dit aantal stijgt. Het was vaak raak de afgelopen tijd. Zo wisten hackers computersystemen van de Universiteit van Maastricht plat te leggen met gijzelsoftware en door lekken in de software van Citrix stonden systemen van honderden Nederlandse bedrijven, waaronder het Medische Spectrum Twente, open voor hackers en konden duizenden ambtenaren niet meer op afstand werken.

Inzicht en handelingsperspectief

Voor het vergroten van de cyberveiligheid in de regionale industrie, organiseren we op 19 maart de workshop ‘Eerste Hulp bij Cyberincidenten’ in het DesignLab, Enschede. Doel van deze workshop is om bedrijven inzicht te geven in de impact van cybercrime op de bedrijfscontinuïteit. Maar ook hoe je de nodige voorzorgsmaatregelen kunt treffen om de effecten van een incident te beperken. Deze bijeenkomst geeft een goed handelingsperspectief voor als er een incident plaatsvindt. We bieden een praktisch ingestoken en levendig programma, waarbij we daadwerkelijk aan de slag gaan met een cybercrisis.

Programma

15:00 uur   Inloop
15:30 uur   Welkom en introductie
15:40 uur   Panelsessie met experts over impact van cyberincidenten met
Frank Landhuis, Bjorn Kuik en Liesbeth Holterman
16:10 uur   Inleiding Cyber Crisismanagement met Ton Heerschop van Parcival
Crisismanagement
16:40 uur   Simulatie Cyber crisis stilstand in een productiebedrijf
17:30 uur   Afsluiting en netwerkborrel

Partners

Deze workshop is een samenwerking met Ten Hag Verzekeringsadviseurs.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de workshop Eerste Hulp bij Cyberincidenten op 19 maart 2020.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

We ondersteunen ondernemers die de transitie maken naar Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) met hun cyber weerbaarheid.