Published on 01-11-2019

Meld je aan voor de MKB Phishing test

Gratis phishing test voor het mkb.

Meld je aan voor de MKB Phishing test

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en een makkelijke manier voor criminelen om binnen te komen. Is de aanval niet gericht op je bedrijf, dan kan, zonder dat je het weet, je systeem worden misbruikt. Het Ministerie van Economische Zaken heeft daarom samen met RPC NH (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord- Holland), CCV en PVO een gratis pilot opgezet waarin een phishing test wordt aangeboden.

Phishing is één van de grootste cyberrisico’s binnen het MKB

Maar liefst 80% van de ondernemers heeft te maken (gehad) met phishing. Dit willen we samen met het MKB beperken. Om die reden wordt voor het MKB de GRATIS phishing test aangeboden. Met de rapportage die de ondernemers ontvangen, krijgen zij inzicht in de digitale weerbaarheid van hun bedrijf en leren medewerkers phishing e-mails beter te herkennen.

Bij 400 aanmeldingen gaan we van start

We zien aan de cijfers dat het MKB vaker dan gemiddeld het slachtoffer is. Het is daarom belangrijk om daar een goed beeld op te krijgen. Om onderzoek te kunnen doen, cijfers te vergelijken en inzicht te verkrijgen, is het noodzakelijk dat meer dan 400 ondernemingen zich aanmelden.

Meedoen is GRATIS

Is jouw cyber security goed geregeld of staan je ramen en deuren nog wagenwijd open? Ben je benieuwd naar de weerbaarheid van je organisatie? En wil je je ook online veilig voelen? Doe GRATIS mee aan de MKB Phishing test en registreer je belangstelling. Na afloop van de test ontvang je een rapportage. Informeer ook andere ondernemers uit jouw netwerk en stuur deze flyer door!

Of deze uitnodiging wel in de haak is? Dit zijn de voorwaarden:

  • Je bedrijf bestaat uit minimaal 8 medewerkers met een zakelijk e-mailadres.
  • Je kunt na je registratie nog beslissen om wel of niet mee te doen.
  • We komen niet in jouw systeem en installeren niets voor deze test.
  • We hebben geen commerciële belangen en de deelname voor mkb-ondernemers is daarom gratis.

Registreer hier je belangstelling.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

We ondersteunen ondernemers die de transitie maken naar Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) met hun cyber weerbaarheid.