Cybersecurity Meetups

Vergroot je cyberweerbaarheid en sluit je aan bij de meetups.

Cybersecurity Meetups

Cyberincidenten kunnen een enorme impact hebben op je organisatie. Tijdens de maandelijkse Meetup Cybersecurity behandelen we op praktische manier diverse onderwerpen die de cyberweerbaarheid van (maak)bedrijven vergroot. Door de informele sfeer tijdens de meetups kunnen bedrijven hun ervaringen delen en kennis uitwisselen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Hoe stimuleer ik cyberweerbaar gedrag? Hoe vergroot ik cybersecurity in mijn keten? Is cyberspionage een onderwerp waar ik mij zorgen over moet maken? Hoe ga ik om met cybersecurity binnen mijn Operational Technology (OT) omgeving?

Bekijk de meetup agenda

Heb je idee├źn voor een onderwerp voor de cybersecurity meetup of wil je elke maand automatisch een uitnodiging krijgen? Neem contact met ons op!

 

Neem contact met ons op

Liesbeth Holterman
Vincent Heutinck
Previous article
Previous article
Liesbeth Holterman
Expert cybersecurity
Liesbeth Holterman

Als adviseur van het Cybersecurity Centrum Maakindustrie help ik je graag met het vergroten van de digitale veiligheid van je bedrijf. Stel mij je vraag en ik neem snel contact met je op.

Vincent Heutinck
Innovatiemakelaar Novel-T en expert cybersecurity
Vincent Heutinck

Als innovatiemakelaar lever ik een bijdrage aan innovatieve vraagstukken van bedrijven en de daarbij komende uitdagingen op het gebied van cybersecurity. Ben je benieuwd naar de digitale veiligheid binnen je bedrijf? Maak gerust een afspraak of neem contact met mij op.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

We ondersteunen ondernemers die de transitie maken naar Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) met hun cyber weerbaarheid.